Enkla möten på Twitter

twitter

Sedan förra året har jag funnits på Twitter som @PatJarl. Till en början sporadiskt, utforskande. Förstod inte riktigt vad jag skulle använda det till. Högmodigt satte jag upp som mål att följa färre personer än följare. Verkligen högmodigt. Jag menar, hur jädra intressant är jag egentligen? Varför skulle folk vilja följa mig? Man kan väl lugnt säga att min inställning ändrats under det senaste året. (följer i dagsläget exakt 100 fler än som följer mig)

Det jag fascineras mest av är möjligheten att få kontakt med likasinnade över hela världen. Det spelare ingen roll vilka de är. Man kan alltid skicka iväg en hälsning och få ett svar. En dag förra hösten hamnade jag till och med i en liten diskussion med alla webbutvecklares ÖversteGuru Jeffrey Zeldman. Ni vet han som har skrivit Bibeln ”Designing with Web Standards” och driver AbookApart, AListApart och AnEventApart? Jag blev som en liten osäker duvunge när jag såg att jag fått svar och darrade över tangenterna när jag skrev tillbaka. Vad jag talade med den stora webbutvecklarÖversteGurun om? Våra katter och hur mycket de gillar vatten…. Hamnade även i en liknande diskussion med Adii (grundaden av WooThemes) om hur man brygger öl.

Från Uppsala till New York och Kapstaden i ett nafs! Diskuterandes med människor jag aldrig skulle få en chans att prata med annars! Smarta, framgångsrika, inspirerande och enkla människor. Ok, nu kanske ämnena ibland är ganska triviala men jag tror verkligen på mediet och dessa enkla möten.

Nu, såhär ett år senare. Använder jag Twitter på ett helt annat sätt än när jag började. Ser jag något intressant ur webbutvecklarfokus, delar jag det på Twitter. Jag inriktar mig mest på det senaste inom CSS3 och responsiv webdesign ur front end perspektiv.

Följ mig gärna! Jag lovar att det blir kul! 

Och du, det är aldrig fel att nätverka. ;)

 

2 thoughts on “Enkla möten på Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* 4+6=?