v.2 på utbildningen

Då börjar vecka två närma sig sitt slut. Veckan har fokuserat på den objektorienterande analysfasen (OOA) och fyllts med nya begrepp såsom use-case, sekvensdiagram och klassdiagram. En hel del att sätta sig in i helt enkelt.

Jag kollade genom de andra arbetena som lämnats in innan jag skickade in min och prestationsångesten är total! De andra två verkar ha fått så mycket djupare förståelse för detta än mig den under den här veckan! Jag inväntar med spänning vad klasskamraterna har att säga om mitt arbete så här långt. Det kommer antagligen bli en del hårda ord med diplomatiska omskrivningar kan jag tro, och det är välkommet! Det viktigaste är att arbetet är så bra det kan bli i mitten på oktober, då slutinlämningen ske ske.

Såg att modul tre redan ligger ute. Men den får nog vara till imorgon. Nu ska jag lägga mig ner och läsa det senaste exet av c/o Hops som jag fick hem i förra veckan. Får se om jag får någon inspiration till att brygga nån ny öl. Hoppas på det. :)

IMG_1370

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* 2+1=?