Varför jag inte flyger med Ryan

Untitled-3Ryan Air är nästan alltid billigast när det gäller att flyga inom Europa. Men jag fortsätter vägra Ryan av rent principiella skäl. Ibland känner jag mig lite grann som Ove i boken ”En man som heter Ove” (förövrigt riktigt skön bok!). Vissa saker ska helt enkelt göras rätt.

Bara den saken att Ryan Air har en VD som verkar ha noll respekt för sina kunder är egentligen skäl nog för mig. Jag har inte personligen haft med honom att göra (reser som sagt inte med Ryan) men de återkommande rapporterna om hur han förnedrar kunder på ett rent översittarvis gör att jag får avsmak i munnen.

Förutom rapporterna om att företaget nallar mer och mer på säkerhetskontrollerna har han hotat en journalist för att försöka ta reda på källan bakom en granskande artikel och tycker att Allmänna Reklamationsnämnden är ett skämt.

En ledare är ett föredöme och att ha en ledare på toppen av ett företag som luktar illa gör att hela företaget stinker.

Tacka vet jag Norweigan, KLM och Emirates. Där har ni alternativ som kanske kostar nån hundring mer men som ger er så himla mycket mer i valuta.

Så, nu vet ni det.

2 thoughts on “Varför jag inte flyger med Ryan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* 7+2=?